Digitale tips,  Tema

Ukesoppgaver uke 17

På bildet over ser du mine ukesoppgaver for neste uke. Mal og ferdige oppgaver finner du nederst i innlegget!

Elementer jeg ønsker å ha med fast hver uke er:

  • Lesetekst
  • Lyttetekst (Jeg leser leseteksten høyt)
  • Grammatikk
  • Oppgave om ord/språklig bevissthet/fonologi
  • Aktivitet
  • Skriveoppgave
  • Matematikk (oppgaver fra en annen lærer)

I oppfølgingssamtalen mot slutten av uken vil jeg be deltakerne om å lese deler av teksten høyt for meg, og vi går gjennom grammatikk og ord-oppgaven i fellesskap. I tillegg ønsker jeg at de sender meg lydfil av at de leser høyt slik at jeg kan gi helt konkrete og individuelle tilbakemeldinger på lesingen (da får jeg lyttet flere ganger). I tillegg skal de sende meg skriveoppgaven slik at jeg noen ganger kan ta opp dette også i gruppesamtalen (avhenger av typen skriveoppgave).

Jeg vil også legge ved noen vedlegg dersom det er nyttig som hjelp og støtte til oppgavene. Dette kan være videoer, bilder, tekster, lydfiler etc. Denne uken får de dette vedlegget om verb-bøying:

Du finner MALEN til ukesoppgavene her:

Og malen utfylt med ukas oppgaver finner du her: Her kan du også redigere oppgavene slik at det passer til dine elever/deltakere!

Del gjerne dersom du bruker materialet! @spraknokler/ #språknøkler
Lykke til med oppstarten!

Photo by Georgie Cobbs on Unsplash

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *