Tema

Ukebingo i voksenopplæringen

Da er den første uka med fjernundervisning overstått, vi har klart det! Det har ikke vært perfekt. Mange nye utfordringer hver dag, og mye å ta tak i for neste uke, men jammen har mye fungert også!

Neste uke har jeg tenkt å fortsette med sms, facebook og showbie slik at jeg når alle i klassen. I tillegg til skoleoppgavene de får de dagene de har undervisning, har jeg nå laget en Ukebingo (Se vedlegg nederst i innlegget).

Det er det samme som en aktivitetsbingo, hvor man velger fritt mellom flere aktiviteter og krysser ut de man er ferdige med. Dette er et forsøk på å tipse om aktiviteter man kan gjøre alene eller sammen med familien, og ha fokus på den psykiske helsen og trivsel i hverdagen, midt oppi alt kaoset! Tanken er at de skal sende meg bilder av hva de har gjort underveis i uka, men at dette ikke er en må-oppgave men en kan-oppgave. De anbefales å gjøre minst en oppgave hver dag.

Ta gjerne en titt og bruk den med din klasse dersom du synes den kan passe for dine elever/deltakere 🙂 Legger ut en ferdig versjon, og en man kan redigere selv!

Photo by freestocks on Unsplash