Lesing

LESENØKLER

Her finner du all informasjon om prosjektet «Lesenøkler».

*Oppdatering januar 2021 ( inneholder annonse)*
Lesenøklene vil fra 27.01.21 ikke være tilgjengelig på språknøkler.no.
Det er det to grunner til.


Jeg jobber med en oppgradering av lærerveiledningen som skal publiseres i min nye medlemsportal. Jeg ønsker å gi deg en enda mer komplett lærerveiledning for lesing, men dette krever tid og arbeid fra min side og jeg ønsker derfor å dele den i medlemsportalen når arbeidet er ferdig. Mottakelsen til Lesenøklene har vært over all forventning og er nå en del av min jobbhverdag. Derfor kan jeg ikke lenger dele ut alt gratis (selv om jeg fremdeles skal dele!) Håper på forståelse for dette og tusen takk for all støtte rundt prosjektet så langt!

Men du kan fortsatt lære om Lesenøkler og få tilgang til lærerveiledningen slik den er i dag.


Nå er det nemlig mulig å delta på kurs i regi av Bro AOF om Lesenøklene. Det første kurset går av stabelen 9.mars og du kan melde deg på allerede nå. Bruk linken her så finner du påmeldingen under Voksenopplæring: https://www.bro.aof.no/
Deltar du på kurset sender jeg deg lærerveiledningen i etterkant.

Vil du vite mer om Lesenøklene kan du ta en titt på videoen som ligger her og meld deg på kurset hvis du vil vite mer om hvordan Lesenøklene kan hjelpe deg i din undervisning med voksne.

Introduksjonsfilm

Lærerveiledning


I lærerveiledningen får du informasjon om:
– Hva Lesenøkler er for noe.
– Hvorfor du skal jobbe med dem.
– Hvordan du bruker fremgangsmåten.
– Og i tillegg får du mye fiks ferdig materiale og innhold til undervisningen!

Se video om lærerveiledningen her:

Jeg håper Lesenøklene vil hjelpe deg i arbeidet med lesing og norsk som andrespråk. Spre gjerne ordet til kollegaer og andre rundt deg, slik at de som ikke er på sosiale medier kan få tips om denne siden, og bruk #språknøkler/#lesenøkler dersom du deler noe fra ditt arbeid. Det er alltid gøy å se materiale i bruk!

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.